Tilbud

Vi kjører deg dit du vil – når du vil

Ring oss når du trenger transport. Vi bringer deg fra dør til dør, raskt og komfortabelt. Hvis du ønsker det, venter vi gjerne. Uansett tid på døgnet er det en taxi fra oss å få tak i. Vårt kommunikasjonssystem gjør at vi er på din adresse på et minimum av tid.

Sightseeing

Se Molde´s serverdigheter i en komfortabel bil med en hyggelig sjåfør. Ingen kjenner byen bedre enn oss. Varden, Trollstigen og Atlanterhavsveien er også populære turer for sightseeing med våre biler. Vi kjører faste ruter til faste priser.

Bestill bil på forhånd

Hvis du skal ut og reise, på jobb eller har andre avtaler – forhåndsbestill bil. Dette sparer deg for telefonkø og unødvendig venting. Og – det hjelper også oss å planlegge vår kjøring.

Budtjeneste- småpakkekjøring

Vi kjører ikke bare personer, men tilbyr også budtjeneste og småpakkekjøring. Hvorfor kaste bort arbeidstid på å hente pakker, papirer, medisiner, reservedeler, nøkler, verktøy eller annet.

Kontokjøring

Kontokjøring er et av våre tilbud til næringslivet, hvor vi utfører de fleste kjøreoppdrag. Du kan da opprette en konto hos oss.

Taxifix til din smarttelefon

I samarbeid med Møre og Romsdal Taxitjenester, har vi utviklet en app som du kan laste ned på din smarttelefon. Når du åpner Taxifix finner den din posisjon og foreslår en henteadresse. Du kan også velge en adresse fra din egen favorittliste eller fra en liste over de siste benyttede adresser.

Taxi direkteTelefonnr.
Bergmo – Fuglset
Granlia – Hatlelia
Kvam – Bjørset
Nordbyen
Årø – Røbekk
Sentrum – Moldegård
982 83 128
982 83 122
982 83 120
982 83 126
982 83 129
982 83 124